Exchange our link keh ^^

Monday, February 18, 2013

Our Love Will Never End
[Norhashikeen & Abdul Azim]




Holla! ^_^ hehe.. sweet tak gambar kitorang atas ni?
Hihi.. so sweet... black shirt.. huhu.. yang ni, first time Mr. AA datang jumpa Ekin ^+^ eepppsss.. bukan setakat jumpa Ekin je, dia jumpa Family Ekin skali :) ye la, nak anaknya, kena jumpa mak ayahnya dulu :P kitorang x amik gambar banyak.. biasa la.. sibuk dengan majlis perkahwinan Mrs. Noor & Mr. Tuah.. hehe..pas tu, tak sempat tengok wayang.. plan mmg nak g tengok wayang.. tapi, apakan daya, masa tidak mengizinkan..:') xpe la, thn depan ada lagi :') boleh dating lagi :P (minta kebenaran mak ayah dulu la k Mr. AA :P ) Dia kat Miri ni, 6 hari je, tak puas la jumpa!! :")
Ni yang tahun lepas punya :P hehe..baru post hari ni :P



Sharing Is Caring

2 comments:

  1. assalamualaikum gadis...mama singgah sini yer...:)

    ReplyDelete
  2. Wa'alaikumussalam Mama ^_^ hehe.. singgah slalu :D

    ReplyDelete

Sekiranya anda pandai berkata-kata, Komen lah ^_^

Tutors {Lyssa}

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...