Exchange our link keh ^^

Sunday, November 9, 2014

Update Berhabuk ^_^


Apa kabar sesemua? hehe.. Dah lama tak update post.. Biasa.. Dah sibuk sangat dgn majlis kahwin Gadis raya hari tu. Upss! Bkn Gadis lagi keyh! hihi.. Dah jadi isteri org dah.. 
And one more great news is, I'M PREGNANT! Huhu. xpe2, nih, kita belanja beberapa keping's gambar kawen kita eh..hehe...
Dari Kiri : Ayah Ekin, Mak Ekin, Tgh2, ofcos Me..hehe.. , my Hubby N paling kanan skali My Mom In Law. 
Wearing Sari..^_^
Muka Hubby baru bangun Tito..hihi

P/S : Sekian saja lah Update berhabuk Ekin Malam ni.. Lain waktu kita jumpa lagi.. tu pun kalau kita rajin nak buka blog ni..hehe.. sejak Preggy ni jadi pemalas pulak..


Sharing Is Caring

1 comment:

Sekiranya anda pandai berkata-kata, Komen lah ^_^

Tutors {Lyssa}

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...